Újra Ébresztés -film teljes szövege

   Horváth Szilárd bemutatja

                                                   
  Ferenc Ildikó közvetítésével


          Újra Ébresztés



Üzenetek az Égivilágból

Elérkezett az idő, hogy információt kapjatok arról, hogy hogyan tudtok magatokon segíteni, hogy eljussatok létezésetek új formájához, a teljes megújuláshoz!
Egy régi, leporolt játékszabály, aminek a betartása a szeretetlenségből a szeretetbe vezet mindannyiunkat.
Ne legyen ennyi keserűség, fájdalom, harag és kapzsiság, ne legyen bűntudat, lelkiismeretfurdalás , csak a tiszta szeretet a Földön.
Sok csodás, a természettel és az univerzummal egységben élő és fejlődő civilizáció és társadalom bukott el már, mert képtelen volt megélni magában azt a szeretetet, s fényt, amiért létrejött.
Soha nem lett volna szükség annyi állat- és emberáldozatra, háborúkra !
A remény még él, hogy azt a cseppnyi kis szeretet, ami megmaradt az emberek szívében, mostantól folyóvá duzzadhat, szétárad és egy nagy óceánban egyesül, esélyül azoknak, akik valahol mélyen érzik a vágyat, hogy megmártózzanak a megmentő gyógyfürdőben.

A legnagyobb hittel, alázattal és szeretettel kérünk titeket, hallgassatok meg minket!

Ferenc Ildikónak hívnak és azért születtem le a földi világba hogy megteremtse az emberek szívében a békét harmóniát megteremtsem a lehetőséget arra hogy megismerhessék önmagukat és egy olyan világot melyben oly sok szeretet lakozik mint a mi szívünkben . Egy olyan égi világ küldöttekként jöttem le ,melyben meg teremtődött a lehetősége annak hogy végre önmagunkra találjunk és megismerjük legmélyebb földi létezésünk forrását .Tanítóként végeztem és hosszú út vezetett ahhoz hogy ennyire mélyen és erősen érzékelje ma körülöttünk lévő világot feljebb és feljebb jutottam az égi tudás ranglétrán hogy beteljesíthessem mindazt amiért leszülettem .Nem Én választottam az utamat az égi világ választott ki erre a feladatra .Jézus tanított hogy egyre mélyebben érzékeljem mindazt ami emberi szemmel nem látható energetika érzékelésemet  Ő  fejlesztette, s tanított megannyi arkangyal , hogy felkészülten tudjam átadni az égi világ  üzeneteit nem csupán az égből de a köztes-síkból, is jó páran vannak mellettem akik azért segítenek hogy az ő energiáikat ismerjen fel és így eltávozott szellemek energiát érzékeljem és közvetítsem .Szeretettel tanítanak ők és még nagyobb szeretettel visznek előre utamon ,mert szükséges hogy egyre több ember legyen aki érzékeli azt szemmel nem látható hallja ami fülünkkel nem hallható .Többször jöttek hozzám már gyerekkoromban ,többször érzékeltem magamban azt az erőt és energiát amiben nem én voltam a meghatározó hanem a küldetéstudat Nem én akartam egyre erőteljesebben fejlődni ,szükségszerű volt mindez elkerülhetetlen .Eleinte hallottam érzékeltem őket de a szellemvilág mélységét Jézus mutatta meg számomra ,és mindazt amitől az emberek tartanak nekem egész gyerekkoromban természetes volt, szeretem őket szeretem mindazokat a szellem lényeket akik elmentek földi világunkból mindazokat az égi mestereket és nem evilági lényeket akik azért vannak mellettem mellettünk hogy általuk kiteljesedhessünk. Szeretetben születik le  minden ember szeretetben távozik abba az égi világba melynek üzeneteit nap mint nap átadom és ezáltal próbálok változtatni az emberek gondolkodásán .Kiteljesedés megélés megtapasztalás az amiért itt vagyok belső harmónia béke bátorság erő szeretet becsület tisztaság őszinteség az amit átadok nektek most és még világ a világ .Égi világ kérésének teszek eleget hogy megélve  tiszta igaz valótokat elinduljon a földi világban a szeretetre való törekvés és a vágy arra hogy tisztán-látva életeteket el gondolkodjatok vajon tényleg az a legfontosabb amit eddig éltem hogy van valami ami olyan mély érzésekkel tölt el és olyan mély szeretetet indít el bennem ami ezek után életem részévé válhat Ez az én dolgom hogy megélve az égi világ szeretetét átadjam nektek és mindazt  ami jobbá teheti az életeteket és elindítja bennetek a tisztulást egy szebb élet reményében .


Gábriel Arkangyal
Megteremtettetek magatokban egy világot és azt szeretnétek, hogy erről a világról áradozzunk nektek. Megteremtettetek magatokban egy életet és azt szeretnétek, hogy ez az élet zengje be a mindenséget, ez az élet szóljon arról, hogy mindenki milyen boldog, vidám és harmonikus életet él. Ha ezt szeretnétek, akkor ne nézzetek Megteremtettetek magatokban egy képet és most azt szeretnétek, hogy erről eg minket, mert mi nem fogunk erről beszélni nektek és nem tudjuk azt elmondani, hogy minden, ahogy van, az úgy tökéletes, ahogy működik, és minden, amiben éltek eddig, az úgy harmonikus, ahogy ti gondoljátok. Mi nem erről fogunk nektek beszélni a mai napon, mi csupán elmondjuk és tanácsot adni arra, hogyan változtass az életeden ahhoz, hogy végre megélhesd mindazt, amit igazából szeretnél.
Gábriel Arkangyal vagyok. Szeretettel köszöntelek titeket!
Az érzésben, ami a szívetekben van, ott éltek ti mindnyájan, ott élünk mi és ott él egy olyan égi világ, amiben az Univerzum is benne van. Tekinteteteket, ha a magasba emelitek, mit láttok az égen?
Csillagokat, a napsütést, a holdat, de ebben mind-mind ott vagyunk mi is és ott van egy olyan univerzális erő, amiről mit sem sejtetek.
Az erőben benne van egy érzés, benne van egy hatalmas nagy szeretet, egy szeretet energia, ami ott él a ti szívetekben is.
Szeretetben megteremtettétek önmagatok valóságát és ebben a szeretetben kissé elvesztetek. Elveszett mindaz az érzés, amit odafönn megéltetek, elveszett mindaz, amit odafönn képviseletetek.
A szeretetben megjelent egy olyan erő, egy olyan energiátlanság, amiben el voltatok képesek veszni és nem tudtátok önmagatokat kiteljesíteni.
A szeretetben megjelent egy olyan energia, ami pont az ellenkezőjét váltotta ki belőletek.
Egy olyan érzés, amiben nem tudtátok kiteljesíteni önmagatokat és ezáltal egymás mellé sem tudtatok úgy állni, mint ahogy kellett volna.
Ettől kezdve egymás ellen szegültetek inkább és ezáltal, hogy egymásból nem azt a szeretetenergiát éreztétek, ezáltal még inkább elkezdődött bennetek egy olyan elváltozás, hogy nem tudtátok megélni önmagatokban sem a békét, harmóniát, azt a kiegyensúlyozott létet, amit odafönn éltetek.
A szeretetben megteremtődött volna egy olyan világ itt a Földön, amiben béke, harmónia, kiegyensúlyozottság és a tiszta égi szeretet lángja ragyog.
De ti nem voltatok képesek mindezt megteremteni, mert bennetek olyan érzés uralkodott el, amiben a földi világ javai, a földi világ anyagi dolgai fontosabbak voltak számotokra, mint a szív hangja.
A szívetekben ott van minden.
A szívetekből szólni annyit jelent, a szeret hangján szólni.
A szívetekből cselekedni annyit jelent, a szeretetet kimutatni mások irányába és elfogadni mindazt, amit másoktól kaptok.
De ti nem vagytok képesek szeretni önmagatokat sem.
Hogyan éljem meg önmagam szeretetét? – kérdezitek.
Hogyan tudjam valósággá tenni mindazt, ami egykor odafönn megéltem? – kérdezhetitek tőlünk.
Én azt tudom rá mondani, hogy állj a tükör elé, nézz magadba egy kicsit, gondolkodj el az életeden, gondolkodj el a sorsodon, gondolkodj el azon, hogy mi az, amit megtettél a földi világban mindeddig.
Kik azok, akiknek eddig segítettél és kik azok, akiken már nem tudtál bár segíteni, de ott lettél volna mellettük.
Nézz magadba és gondolkodj el azon, hogy mi is az a szív hangja!
Hallod-e, hogy mit mond a szíved?
Gondolkodtál-e azon, hogy hány ember szorul itt a világon segítségre?
Gondolkodtál-e azon, hogy hány embernek lenne szüksége a te szíved hangjára, a te szíved szeretetére és mindarra, amit odafönn az égivilágban képviseltél?
Én most azért jöttem el közétek, hogy elmondjam nektek emberek, hogy az a szeretet, amit odafönn képviseltél, idelenn a földi világban is megvalósítható.
Minden ember szívében él egy vágy, él egy hatalmas nagy tűz és egy hatalmas nagy akarat.
Ezekből az érzésekből meg lehet testesíteni azokat a belső harmóniából álló rezgéseket, amit kimutathatsz a többi ember irányába.
Amikor ez megtestesül benned, akkor mondhatjuk azt, hogy az égi szeretet idelent a földi világban is létrejött.
Én azt kérem tőletek, hogy éljétek meg önmagatokat, próbáljátok önmagatokat szeretni és ezáltal próbáljátok megteremteni saját valóságotokat úgy, hogy megélitek önmagatok szeretetét, mások szeretetét, másokban megélitek önmagatokat és ettől kezdve minden ember meg tudja élni azt a hatalmas nagy energiát, amit odaföntről hoztatok le.
Szeretném kérni tovább azt is, hogy legyetek őszinték egymással, legyetek és éljetek úgy, ahogy odafönt, és odafönt képviseltétek ezeket az energiákat, amit idelent képtelenek voltatok eddig beteljesíteni.
Az égi világ arra kér titeket, hogy kezdjetek el tanulni, kezdjetek el fejlődni és kezdjétek el megtanítani a többi embert arra, hogy mi az a szív hangja, hogyan tudja megélni önmaga szeretetét és hogyan tudja kiteljesíteni a többi emberben önmagát.
Csak úgy lehet ez, és úgy indulhatsz el ezen az úton, ha kinyitod a szívedet és elkezded feltölteni a többi embert szeretettel.
Kérlek ne tagadd meg azt a szeretetet, amit odafönn képviseltél, másoktól, de önmagadtól sem. Aki nem tudja önmagát szeretni és elfogadni, az hogyan szerethet másokat. Hogyan gondolod azt, hogy itt a földi világban megteremtheted saját békédet, harmóniádat akkor, hogy ha nem vagy képes önmagaddal szembenézni és meglátni saját magad tisztátalanságait.
Ne hidd hogy mi nem látjuk ezeket.
Ne gondold azt, hogy el tudod rejteni bárki elől azt a szomorúságot, azt a fájdalmat, amit megéltél egy adott szituációban, abban az élethelyzetben, amiben igazából te is kárt szenvedtél, nem csak a másik.
Az érzéseidben ott van minden. Az érzéseidben ott él egy vágy arra, hogy megéld magad őszintén, tisztán, szeretettel és ezt átadd másoknak. Én ezt üzenem most nektek Gabriel Arkangyal, hogy szeretettel, békével, harmóniával éljetek itt a Földön és egymással szemben őszintén, tisztán fejezzétek ki mindazt, amit idefenn az égi világban is megteremtettek magatokban. Köszönöm.
Gábriel Arkangyal

Univerzum üzenete
Az ősidőkben, mikor az első élőlények megszülettek, a Föld még aktívan mozgott. Időnként rengeteg félelemkeltő földmozgás, óriási hangzavar kíséretében földrészek mozdultak el, egymást eltaszítva.
Az akkor már létező élővilág ezt hatalmas rettegésben élte meg.
Ez a rettegés öröklődött tovább generációkon keresztül, ami elültette a félelem magját minden később létezőben!
Ez egyfajta negatív kollektív energia.

ha ez működött, akkor működnie kell a pozitív kollektív szeretet energiának is …

Univerzum
A Föld létrejöttekor egy hatalmas nagy energia kitörés volt jelen a földi világ körül és ez az energia kitörés érintette a Földeteket.
A Föld belsejében - elindult egy nagy energiátlanság, elindult egy olyan nagyon alacsony szintű energiarezgés, amiben igazából minden létező, ami a Földön és a Föld körül élt, elpusztult.
Ettől kezdve igazából nem történt semmi más, csupán egy olyan energiaburok képződött a Föld körül, amiben benne volt a szeretetlenség rezgése.
A szeretetlenségben pedig nem tudták az emberek megélni mindazt, ami miatt leszülettek.
Tulajdonképpen nem csak a ti hibátok az, hogy nem tudjátok megélni a földi világotokban a tiszta őszinte szeretetet, hanem ennek a kezdeti ősenergiának a következménye is.
Ebben az energiában ott volt egy hatalmas, univerzális energia és ebben az energiában - inkább mondhatnám: energiátlanságban - elindult bennetek is egy elváltozás.
Próbáltatok küzdeni a szeretetért, próbáltátok kiharcolni úgymond a szeretetet.
De ahogy egyre inkább küzdöttetek érte, egyre erőtlenebbek lettetek és ettől kezdve egyre kevésbé tudtátok megvalósítani önmagatokat itt a földi világotokban.
Minden erőben benne van egy olyan érzés és minden erőben benne van egy olyan hatalomvágy, ami arra irányul, hogy megteremtse saját magát.
A ti földi energiáitokat ezek az erők és ezek a hatalomvágy által képviselt energiák vezérlik és ettől kezdve igazából nagyon nehéz megélni a szeretetet.
Nagyon nehéz úgy létezni a földi világban és a földi világotokban, hogy ezt a szeretetet megéljétek egy ilyen hatalomvággyal, és erőközpontú energiatérben és energiamezőben.
Ezért nagyon erősen próbálta az égi világ támogatni a ti földi küldetéseteket.
Minden egyes ember, aki leszületett a földi világba, őrangyalokat kapott maga mellé.
Ezek az őrangyalok tulajdonképpen olyan szeretet energiák, amik segítik a ti utatokat, visszatérítenek titeket a szeretet irányába.
De ne gondoljátok azt, hogy ettől még olyan könnyű a ti életetek, mert hatalmas nagy energiát hoztatok le magatokkal, s ebben az energiátokban ott van a ti szabad akaratotok, ott van a ti szabad testesítő és megteremtő képességetek.
Ettől kezdve, ahogy próbálkoztok önmagatok lenni, a hatalomvágy és akarat által képviselt energiaburkon belül, nem tudjátok igazából megélni önmagatok szeretetét.
Hiába az őrangyal, hiába az égi világ támogatása és mindaz, amit igazából ők eddig képviseltek, próbálták nektek ide átadni, próbáltak titeket segíteni erejükön felül, csak azért, hogy ti tovább élhessetek itt a Földi világotokban és tovább tudjátok vinni mindazt az energiát, ami mélyen ott van a szívetekben.
De én félek, hogy ez az energia elveszik belőletek egyre jobban, mert a földi világ körül lévő energiátlanság egyre jobban sűrűsödik.
Attól kezdve, hogy ez már a Föld keletkezésének pillanatában megvolt, ez csak egyre mélyül bennetek.
Egyre több az energiátlanság körülöttetek, egyre sűrűbb a Föld légköre és ettől kezdve igazából nem tud az a szeretet energia behatolni közétek, és nem tud ez a szeret energia hatással lenni rátok, mint ahogy kellene.
Éppen ezért döntött az égi világ úgy, hogy elkezdi az erőknek az összpontosítását és ettől kezdve az égi energiák lenyomását a föld közeli rétegekbe.
Ez azt jelenti, hogy egy hatalmas nagy tisztulási folyamat fog megindulni bennetek.
Egy olyan tisztulási folyamatot kénytelenek elindítani odaföntről, amiben igazából visszatalálhattok ahhoz az ősi energiához, amit az első leszületésetek pillanatában képviseltetek.
Az ősi energia a szeretet.
Ez a hatalmas nagy szeretet láng, ami ott él a szívetekben, és amit az ősi energiátlanság - amiről beszéltünk, ami a Föld középpontjából kiindult - elnyomott bennetek.
Most próbálunk titeket visszavezetni ehhez a szeretet maghoz, mert kell a Földnek a segítség.
Szüksége van a Földnek arra, hogy ti megmentsétek őt és szüksége van a Földnek arra, hogy a ti energiátlanságotokból most már végre kitisztuljon.
Megteremtettétek ezt az energiátlanságot magatok körül azáltal, hogy bevontátok magatokat és tovább vittétek azt az energiátlanságot, amiben leszülettetek, és még inkább tetéztétek azokkal a dolgokkal, életekkel, amit itt megéltetek.
Mi nem akarunk titeket bántani és nem szeretnénk azt sem, hogy az érezzétek, hogy el akarjuk nyomni a földi világot, de tudnotok kell azt is, hogy ez az energiátlanság már nem vihető tovább.
Egy olyan hatalmas nagy rezgésszint csökkenés következett be a földi világ közelében és így bennetek is, ami által veszélyeztetitek a Földnek a létezését, ezáltal a többi bolygó és az univerzális erők létezését is.
Kénytelenek voltunk azt mondani, hogy az égi világ kezdje el az energiáit egyre jobban lenyomni a Földre és egyre szeretetlenséget kezdjen kibontakoztatni bennetek csak azért, hogy megéljétek mindazokat az előző életeiteket, amikből nem tudtatok kitisztulni.
Ők tulajdonképpen egy kényszermegoldás előtt állnak és a legfontosabb az lenne, hogy segítsétek ez által őket, segítsétek mindazt a világot, aki eddig nektek adott hatalmas nagy szeretetenergiákat.
Ők képtelenek most már túllépni ezen a szeretetlenségen és képtelenek felvállalni helyettetek azt a sok fájdalmat és szomorúságot, amit életeken át cipeltetek magatokban.
Kénytelenek arra, hogy mindazt, amit idelenn megteremtettetek, ők elkezdjék tisztogatni belőletek és elkezdjenek teljesen kitisztítani, hogy egy teljesen boldog és új világban élhessetek.
Elfogyott az ő energiájuk is, és ettől kezdve, mint egy tisztító tűz próbálnak úgy segíteni nektek, hogy elkezdik ezeket az energiákat lefelé nyomni, hogy ti önmagatokból kitisztulva próbáljatok saját magatokon segíteni.
Gondoljatok bele!
Ha elindul egy ilyen tisztító energia felétek, hatalmas nagy kételyek, hatalmas nagy fájdalmak, szomorúságok jönnek elő belőletek és nem lesztek képesek megteremteni önmagatokban azt a szeretetet, amit igazából eddig már meg kellett volna teremtenetek.
Nem lesztek képesek talpon maradni és nem lesztek képesek felismerni és felvállalni önmagatokat, mert el fogtok veszni a saját energiátlanságotokban, amit eddig termeltetek.
Éppen ezért szeretnénk most nektek tanácsot adni.
Szeretnénk arra felhívni a figyelmeteket, hogy minden ember, aki itt él a földi világban elindult a változás útján.
Elindult egy olyan energia bennetek, amiből nem tudtok megszabadulni, amiből nem tudtok kilépni, csak úgy, ha végigviszitek ezt a tisztulási folyamatot.
A tisztulás pedig arról szól, hogy minden előző életetekben megélt fájdalmat és szomorúságot elkezdetek feldolgozni, elkezd a szellemetek tisztulni.
Képesek vagytok rá és higgyétek el, hogy képesek lesztek megteremteni magatokban azt a szeretetet ismét, amit egykor képviseltetek, és amit odafönn az égi világban hangoztattatok és hirdettetek.
Arra kérünk titeket, hogy legyetek egymással türelmesek, legyen hitetek, és legyetek egymással toleránsak azért, mert minden emberben elindul ez az energia.
Ettől kezdve az emberek idegesebbek, feszültebbek, dühösebbek, mérgesebbek lesznek egymásra, nem tudják kezelni azokat az energiátlanságokat, amiket egykor meg kellett volna már oldaniuk és előző életeikben mind-mind elraktároztak magukban.
De a szellemetek úgy döntött, hogy tisztulni akar.
Minden embernek van egy hatalmas nagy energia burka, egy energia mögöttetek tulajdonképpen, aki vezet titeket az utatokon. Ez az energia, szellem.
Egy olyan energia, ami tulajdonképpen egy földi név által, egy szellem által - amit ti ragasztottatok rá - vezeti az életeteket és az életutatokat.
Ez a szellem az, aki a leszületés pillanatában is ott van mellettetek, az egész életeteket végigvezeti és tulajdonképpen, amikor elmentek innen és eltávoztok a földi világból, utána is veletek marad.
Mintegy körforgásban, minden életetekben részt vesz, minden életetekben kísér benneteket és próbál fejlődni és tanulni.
Ezáltal a ti szellemetek most úgy döntött, hogy elindul a tisztulási folyamat útján.
Felvállalta azt, hogy próbál egy olyan új világ részesévé lenni, amiben a legtisztább energiák, amiben a legtisztább égi szeretetrezgések vesznek csak részt.
Ezért szükséges a te szellemednek a fejlődés.
Ezért szükséges az, hogy szellemedben elinduljon egy olyan hatalmas tisztulási folyamat, amit előző életekben képtelen voltál véghezvinni.
Ezért szükséges most az, hogy tisztában légy azzal, hogy mi a feladatod itt a földi világban.
Segítsd a szellemedet, segítsd, hogy a szellemed elinduljon a tisztulás útján és segítsd, hogy át tudja vészelni azt.
A te szellemed nem fog válogatni az eszközökben.
Nem fogja azt mondani, hogy megsajnállak téged, mint fizikai testet, és mint egot, és mert láttam, hogy ebben az életben csak szenvedtél, most nem fogok több szomorúságot adni rád.
A te szellemed tisztulni akar és mivel a szellemi létezésünk a legfontosabb, ettől kezdve nem fog válogatni az eszközökben, még egyszer kijelentem.
A szellemed azt fogja mondani, ha képtelen vagy tisztulni és képtelen vagy felvállalni azt az energiát, amit az égi energiák és az égi szeretetrezgések próbálnak most feléd nyomni, akkor elmegy innen a földi világból és tovább járja az útját.
Ez számodra annyit fog jelenteni, hogy hatalmas nagy fájdalom kíséretében vagy megbetegszel, vagy valamilyen más módon a földi életedből kilépsz.
Ez nem kecsegtető és nem vidám hallani az embereknek, de mégis ez az energia elindult.
Az energia visszafordíthatatlan és megteremtődött bennetek annak a lehetősége, hogy elindulj te is a tisztulás útján és megteremtsd magadban azt a békét és harmóniát, ami szükséges ahhoz, hogy az új világ részesei váljatok.
Ne akarjál, kérlek, másként cselekedni, mert ezeket az energiákat nem fordíthatod vissza, nem tagadhatod meg önmagad.
Több száz életet éltél itt lenn a földi világban, de lehet, hogy több ezer életet, de az is lehet, hogy csak tíz vagy húsz életet.
De lehet, hogy a tíz vagy húsz életből nem teljesítettél be annyi feladatot és nem vittél véghez annyi fejlődési folyamatot, ami által a szellemed most magasabb szeretetrezgésre tudna jutni.
Ezért mondom neked, hogy a ti elhalasztott és elszalasztott feladatotokat kell most bepótolni és kevés az idő.
Nincs ideje az égi világnak, mert az égi világban megteremtődött már ez az energiátlanság, amit ti indítottatok el.
Ettől kezdve az égi világ kénytelen azt mondani, hogy most segítségre szorul ő is és segíteni már csak úgy tud nektek, ha önmagatokban elindít egy olyan energiát, vagyis bennetek, amiből ti saját magatok erejéből tisztulhattok ki.
Kérlek benneteket értsétek meg ezt és ne legyetek felháborodva, ne legyetek mérgesek e szavak hallatán, mert szükséges az, hogy tudjátok, hogy az égi világ így is kitart mellettetek, szeret titeket, segíti az életeteket.
De szükséges azt is tudni, hogy te saját magad életéért vagy felelős, saját magadat tudod fejleszteni és tanítani, a szellemed által pedig képes leszel megteremteni magadban azt az erőt, amivel átélheted önmagad igaz, tiszta szeretetét.
Köszönöm.

Úgy tűnt, hogy ezt a folyamatot önmagától az emberiség már nem képes leállítani sem, nem hogy megfordítani.
A félelemből táplálkozó szeretethiányt.
Ezért küldte el Isten Jézust, aki bár hatalmas erővel és szeretettel bírt, és évezredekkel létezése után is még hatással van a világra, nem volt
képes a tiszta szeretetének fényével minden emberi szívet megtisztítani. Meg is ígérték, hogy újra eljön...

Isten üzenete
A földi világ harmóniájának megteremtése a célunk.
Elvittek minket azok az energiák, melyekben élünk.
Végeláthatatlan folyamat ez, ami elindult. Beláthatatlan következményekkel jár egy ilyen energetikai változás.
Szeretjük a Földet.
A napfényt, a madarak csicsergését, a tűz melegét, a harmóniát a természetben, a lágy, gyengéd érintését a reggeli harmatnak.
Azt, akik voltatok, akivé lenni akartatok.
Nem tudtuk, hogy ennyi energiátlanságot vagytok képesek termelni önmagatokban és másokban.
Hittünk és hittük azt, hogy abban, amiben megteremtettük egykor a fényt és szeretetet tovább él és egy emberi minőségben való leszületésben is meg tud maradni és élni.
Féltünk Titeket, azt a bolygót, amit teremtettünk, azt a fényt, amit adtunk, az a hitet, amiben benne vagyunk.
Nem akartuk mi elindítani ezt a változást, de meg kell élni magatokat ahhoz, hogy tovább tudjatok lépni egy magasabb fejlődési szintre.
Kértem isteni erőmből eredő univerzális világot, hogy segítsen Nektek, s mi most próbálunk utat mutatni Nektek, s elmondani milyen veszélyben van mindaz, amit egykor boldogság, fény, szeretet vett körbe.
Én most már csak így tudok segíteni, s elmondani Nektek, milyen nagy dologgal állunk szemben, s biztatni titeket, hogy mindenség megteremtésének alapja a szeretet, s ez a szeretet él bennetek is, amit Én adtam Nektek.
Ez a szeretet kell vezessen tovább benneteket.
Semmit sem kaptuk ingyen, s semmit sem kaptunk áldozatok nélkül, s most itt az idő, hogy végre ne áldozatokká váljatok, hanem Isteni kiteljesedésetek magját lássátok meg önmagatokban.
Velünk együtt léteztek, s éltek, s velünk együtt létezik és él az a világ, ami körbevesz titeket.
Eggyé olvadunk veletek, mert szükségünk van arra, hogy immár földi energiáitok által segítsünk titeket, s így segítsünk önmagunkon is, mert így leszünk képesek megélni mindazt, amiben Ti léteztek és amiben eltetetek oly sok életen át.

Meg kell látnotok magatokban a szépséget.

meg kell látnotok magatokban mindazt, amit eddig képtelenek voltatok, s elhinni magatokról, hogy valóban jónak születtetek, s képesek vagytok szeretni….Isten



Gábriel Arkangyal
Minden ember életében eljön a pillanat, amikor dönthetünk saját sorsunk felett.
Minden ember életében eljön a pillanat, amikor dönthetünk afelett, hogy mit akarunk kezdeni, és hogy mivé akarunk válni.
Az emberek életükben félnek a döntésektől.
Félnek megélni önmagukat és félnek felvállalni azt, ami ott legbelül van. Igazából minden emberben van vágy arra, hogy megélje a tiszta, őszinte érzéseket: a tisztaságot, a becsületet, a fényt, a harmóniát, a szeretetet, minden, ami benne van és benne él, a külső világában is megjelenjen.
De miért nem tudjuk megteremteni?
Miért félünk a változásoktól?
Miért félünk kimondani dolgokat?
Miért van az, hogy nem tudjuk megteremteni mindazt, amit odabenn érzünk?
Miért gondoljuk azt, hogy megbántunk másokat?
Miért hisszük azt, hogy ha a valóságot, az igazságot és a becsületet mondjuk, ezáltal mások nem értenének meg minket?
Sajnos ez van ebben a földi világban.
Megteremtődött egy olyan energia bennünk, ami korlátokat szab, határokat szab a viselkedésünknek, magatartásunknak, sőt már a gondolatainknak is.
Határokat szab mindannak, amit itt képviselünk itt a földi világban.
Hogyan tudnánk úgy szeretni békében, harmóniában élni, ha önmagunkban sincs meg ez a béke, harmónia és tisztesség a többi ember irányába, sőt saját magam irányába sem?
Akkor vagyok tisztességes és akkor tudom elfogadni szeretni önmagam, ha mindazt, amit belül érzek, gondolok és mindazt, ami az érzésvilágomat kifejezi, el tudom mondani másoknak, meg tudom mutatni önmagamat igazából.
Kérlek benneteket, hogy próbáljátok kifejezni saját érzéseiteket, gondolataitokat.
Próbáljátok megteremteni azt, amit igazából próbálnátok képviselni és próbálnátok képviselni akkor, amikor önmagatok lehetnétek.
Tudtok-e valójában önmagatok lenni? - itt már az a kérdés.
Tudjátok-e igazából mi az a változás az életetekben, amit meg kell tenni ahhoz, hogy önmagatok lehessetek.
Nagyon nehéz ez is. Nehéz rájönni arra, hogy mitől vagyok önmagam .
Mivel elindult bennetek egy elváltozás, egy olyan anyagi világ és fizikális világban való gondolkodás, amiben a korlátaitok és határaitok, igazából a fizikum, az a valóság, amit láttok.
A két szemmel megtapasztalható valóság és ettől kezdve minden más létezését felülbíráljátok, illetve kételkedtek benne.
De mondom én és kérdezem én tőletek, Gábriel Arkangyal, szükséges-e, hogy lássatok minket?
Szükséges-e, hogy érezzetek minket?
Szükséges-e, hogy minden nap ott legyünk az életetekben és akár nap, mint nap látszódjunk mellettetek.
Én azt mondom, hogy nem, mert a szívetekben kell, hogy érezzetek minket.
A szívetekben kell, hogy érezzétek azt a szeretetet, amit az égi világ nyújtott eddig számotokra.
Hányszor mentetek el kérni tőlünk dolgokat, hányszor mentetek el templomba és gondolkodtatok el azon, hogy kihez imádkozok egyáltalán?
Gondolkodtatok-e azon, hogy ki az az égi világ tulajdonképpen?
Kik azok, akik az égi világot képviselik?
Miből állnak?
Hogyan néznek ki?
Mit tesznek értünk?
Vagy csak elgondoltátok és azt gondoltátok, azt hittétek, hogy amit a könyvekben leírnak, az úgy van?
Az égi világ tulajdonképpen egy hatalmas nagy energia.
Egy hatalmas nagy energiaburok körülöttetek, az egész földi világ körül, amiben hatalmas nagy szeretetenergiák vesznek részt.
Megtestesült itt egy olyan szeretetrezgés, amin mi működni tudunk, és amiben összhang, harmónia, kiegyensúlyozottság van.
De megteremtődött-e mindez a földi világotokban?
Mi próbáltunk segíteni, hogy megteremtsük nektek és próbáltunk mellettetek lenni a problémáitokban, mindenféle bajaitokban és minden olyan elnyomott érzéseitekben, amiben nem tudtátok megélni önmagatokat és ezáltal önmagatok valóságát megélni.
Mi próbáltunk segíteni, de most úgy éreztük és úgy érezzük, hogy kevesek vagyunk már a földi világhoz.
Kevés az a szeretetenergia és a szeretetrezgés, amit mi képviselünk, és nem tudjuk már tolerálni, és nem tudjuk már befogadni (mondom így inkább: befogadni), azokat az energiátlanságokat, amiket a Földön termeltek.
Mik is ezek?
Annyi szomorúság, fájdalom, szeretetlenség van a szívetekben, hogy képtelenek vagytok önmagatokat megélni, nem tudtok tisztán látni és egymás szemébe nézni úgy, hogy őszintén beszélnétek a saját érzéseitekről.
Nem tudjátok azt mondani egy másik embernek őszintén és tisztán, hogy szeretlek.
Nem tudjátok azt mondani egy másik embernek, hogy úgy szeretnék most melletted lenni és segíteni, csak fogni a kezed.
Hadd álljak melléd, és hadd próbáljak meg segíteni.
Vagy ha valaki ezt mondja, lehet, hogy a másik éppen ellöki, eltaszítja, mert azt hiszi, hogy valamilyen rossz szándék vezeti.
Ez az, ami igazából elindított bennetek egy olyan fájdalmat, szomorúságot, amibe egyre jobban bezártok, egyre jobban elszigetelődtök egymástól.
Holott látjuk a szíveteket, hogy mindenkiben ott él a vágy, ott él az a szeretetre való törekvés, amit meg kellett volna, hogy eddigi életeitek során megvalósítsatok.
De most már késő.
Nem tudunk segíteni nektek akkor, ha ti képtelenek vagytok változni.
Nem tudunk segíteni nektek akkor, hogyha képtelenek vagytok felismerni mindazt, amit igazából egykor már meg kellett volna tennetek.
Ha képtelenek vagytok felismerni magatokban a szeretetet, az őszinteséget, a tisztaságot, és mindezt átadni és őszintén, tisztán felvállalni önmagatokat a másik ember előtt és felvállalni a másikat önmagatok előtt.
Kérlek titeket én is, hogy próbáljatok meg másképp gondolkodni, próbáljátok meg szeretni magatokat, a másik embert, és próbáljátok meg az égi világot is úgy elfogadni, mintha természetes lenne számotokra.
Mi, akik itt élünk az égi világban és az égi világ küldötteihez beszélünk most, azt mondjuk nektek, hogy szeretnénk azt látni a Földön, hogy elindul egy hatalmas nagy szeretetenergia ezáltal a videó által és elindul egy hatalmas nagy szeretetrezgés a ti szívetekben is, amiben végre felismeritek önmagatok feladatát.
Nem azért jöttünk el hozzátok, hogy szónokoljunk és beszédeket mondjunk és legyintsetek ránk, hogy mit nekünk égi világ.
Mi azért jöttünk el hozzátok, hogy segítséget kérjünk tőletek
Mi oly sok éven át segítettünk benneteket.
Oly sok évezredeken át próbáltunk nektek energiát, szeretetet, bőséget, harmóniát adni és megteremteni a szívetekben a békét.
Képesek voltatok ti mindezt befogadni? - kérdezem én tőletek.
Nézzetek egy kicsit magatokba és gondolkodjatok el az életeteken.
Próbáljatok egy kicsit tágabban látni, próbáljátok a fizikai és az anyagi valóságon túl azt is meglátni, ami igazából nem fogható, de mégis létezik.
Hallgassatok a szívetekre, hallgassatok arra a belső hangra, ami azt mondja nektek, hogy igen, az égi világ eddig is segített nekünk, és most is itt áll mellettünk, de képes vagyok megteremteni magamban most már a szeretetet, hogy én is segítsek őnekik.
Kérlek benneteket, hogy segítsétek egymást, mert azáltal, hogy egymást segítitek, és a szeretetet növelitek magatokban, ezáltal tudtok nekünk is segíteni és ezáltal tudjátok az égi világot is megmenteni.
Mi pedig ezáltal tudunk nektek úgy segíteni, hogy az égi világot egyre inkább lejjebb hozva a Földhöz, egyre erősebben lejjebb nyomva ezeket a szeretetrezgéseket, elindítjuk bennetek is a vágyat arra, hogy még tisztábban és őszintébben is élhessetek.
De ehhez kell egy hatalmas nagy tisztulási folyamat, amiről már beszéltünk.
Ez a tisztulási folyamat pedig nem lesz kellemes, de utána, aki szembe mer nézni önmagával és meglátja önmagában azt a szeretetet, amit odafönn is képviselt, biztos, hogy boldog, gazdag, kiegyensúlyozott és harmonikus élete lesz . Köszönöm.

Univerzum
Oly hosszú időn át vártunk erre, és oly hosszú időn át várt az emberiség is arra, hogy békét hozzunk odaföntről.
Nem az égi világból, hanem egy olyan univerzális energia szintről, amiben igazából az égi világ is szerepet kap, de a földi világ egyre kevésbé lesz részese.
A földi világotok pusztulóban van, a földi világotokban elindult egy olyan energiátlanság, ami visszafordíthatatlan.
Ebben a visszafordíthatatlan energiátlanságban pedig ti vagytok benne leginkább, mert képtelenek voltatok a szeretet útján haladni.
Képtelenek voltatok megteremteni önmagatokban az erőt arra, hogy végre felismerjétek önmagatokban mindazt a szeretetlenséget, amit el kéne, hogy engedjetek.
Nem tudtátok elengedni mindazt a szeretetlenséget, amit évezredeken át cipeltetek belül harmóniátlanságotokban és kiegyensúlyozatlan életetekkel megteremtettetek magatok körül egy olyan világot, amiben nem tudtátok megélni azt a tiszta, égi szeretetet, amit odafönn képviseltetek.
Mi képtelenek vagyunk mindezt eltűrni és megbocsátani nektek, képtelenek vagyunk nézni, hogyan megy tönkre a földi világ, hogyan teszitek tönkre a Földet és ezáltal minden más bolygót magatok körül.
Ez az energiátlanság beszippant titeket és a ti saját energiátlanságotok termelte földi harmóniátlanság lesz az, ami a veszteteket okozza.
Képtelenek vagytok felfogni, hogy mindezek nem pusztán szavak, és mindezek nem pusztán égi kijelentések, vagy bármilyen magasabb rendű kijelentésekből származó mondatok, hanem tulajdonképpen ez a tiszta, őszinte igazság.
Az emberiség a saját fejlődése folyamán egy olyan energiátlanságot halmozott fel, amiben nem tudja megteremteni önmagát és nem látja tisztán azt, ami maga körül van.
Képtelenek vagytok nyitott szemmel járni és mégis azt mondjátok, hogy ragaszkodtok a szemetek világához, ahhoz, amit magatok körül láttok.
Képtelenek vagytok meglátni, hogy a fizikai világotok egy csapda.
Képtelenek vagytok meglátni, hogy ebbe a csapdába beleszorultatok és nem vagytok képesek nyitni egy olyan világ felé, ami a ti saját belső világotok.
Képzeljétek el azt az erőt, ami most munkálkodik bennetek.
Ez az erő a harmóniátlanság, a kiegyensúlyozatlanság, a szeretetlenség.
Ez az erő nem a szeretetről szól.
Ha azt nézem, hogy a másiknak mije van, ha azt nézem, hogy mennyivel vagyok több, mint a másik, mennyivel teszek többet, mint a szomszédom, vagy éppen a harmadik vagy negyedik ember, és ezáltal azt gondolom, hogy én jobb ember vagyok, akkor tévedsz.
Ezáltal nem jobb ember vagy.
Inkább el kellene gondolkodni azon, hogy ki az az ember, akin tiszta szívvel tudnál segíteni és ki vagyok én saját magam, ha ilyet gondolok magamról.
A tisztászívűség nem arról szól, hogy magamat mások fölé helyezem.
A tisztászívűség arról szól, hogy alázattal tűröm mindazt, amit meg kell, hogy éljek, és alázattal és szeretettel vállalom fel azokat a feladatokat, amiket az égi világ rám ró.
Ezek pedig csak azért vannak, hogy a szellemem fejlődjön.
Csak azért vannak, hogy a földi világban elindulhass egy olyan úton, amiben a szeretet felé visz az irány.
Én nem azt mondom, hogy ez egy könnyű feladat.
Én azt mondom, hogy meg kell birkózni ezzel, mert az emberiség fejlődése folyamán a szeretetben nem előre haladtatok, hanem vissza.
Nem előre fejlődtetek, csupán vissza.
Bár nagyon sok javat , nagyon sok anyagi forrást halmoztatok föl és megteremtettetek magatok körül, de képtelenek voltatok megteremteni magatokban azt a legfontosabb forrást, ami az egész univerzumot összetartja.
Ez pedig nem más, mint a szeretet.
Ha ez nincs meg bennetek, akkor kihal a földi világ, mert képtelenek lesztek összetartani egymást, képtelenek lesztek összetartani magatokat is és képtelenek lesztek összetartani földi világotokat.
Szükséges az, hogy végre már meglássátok önmagatokat és szükséges az, hogy végre kimondja nektek valaki, és felnyissa a szemeteket, hogy ez így nem mehet tovább.
Nem jó, amit folytattok a földi világban, mert elindult bennetek egy olyan szeretetlenség, ami teljesen szétrobbantja mindazt, ami összetartja univerzális világunkat. Köszönöm.


Uriel Arkangyal vagyok.
Szeretettel köszöntök mindenkit.
Szeretettel köszöntöm azokat az embereket, akik megnéznek minket és kíváncsiak arra, hogy az égi világ mit üzen nekik.
Mi egykor a bolygótokat védtük, őriztük és mindez idáig, és megtörténik mindez, most is itt vagyunk mellettetek, csak egy másik minőségben.
Eddigi életeitek mindegyikében ott voltunk mellettetek, szorosan őriztünk benneteket, fogtuk a kezeteket és próbáltunk segíteni.
Most eljött az idő, hogy önmagatokért tegyetek, merthogy képesek vagytok felvállalni saját magatok energiáit és képesek vagytok elindulni azon az úton, ami igazából a ti utatok. A ti utatok pedig az az út, amit egykor odafönn képviseltetek.
Minden ember szívében ott van a szeretet és minden ember szívében ott van a vágy arra, hogy megteremtődjön egy olyan világ, aminek a részesévé válhat.
Egy új világ, amiben csak a szeretet uralkodik, egy új világ, amiben megélheti mindazt, amit itt a földi világában nem tudott átélni.
Ez pedig nem az égi világ.
Ez az új világ egy olyan képzet, egy projekció - mondhatnánk így - de ez már egy hatalmas nagy égi terv, egy olyan világ, amiben csak azok a szeretet energiák fognak részesülni, akik itt a földi világukban meg tudták mutatni, hogy valóban képesek ezek között a sűrű, leragadt energiák között is szeretni.
Valóban képesek felvállalni önmagukat és meg tudják teremteni szívük vágyát, meg tudják teremteni a szívükben azt az erőt, amiben kiteljesíthetik önmagukat.
Azért hoztam le ezt az üzenetet nektek, hogy tudjatok arról, hogy készülődik egy új világ számotokra.
Egy olyan világ, amiben fizikális megtestesülés nem létezik.
Fizikai szinteken való létezés megszűnik.
A fizikai szinteken való létezés nem mehet tovább, merthogy felőröltétek földi világotokat.
Annyi energiátlanságot termeltetek évezredek folyamán, annyi fájdalmat, szomorúságot raktatok bele mindebbe a földi világba, hogy képtelen már elnyelni a Föld ezeket az energiákat, képtelen az ég beszippantani a sok-sok energiátlanságot és ez által képtelen a Föld és a földi világ minden élőlényével együtt létezni.
A Föld nem tud tovább élni így.
Ezt fel kell ismernetek és tudnotok kell, mert a földi világon való létezés megszűnni.
Ez az, ami nagyon fontos, mert ha képesek vagytok azt felfogni, hogy van rajtatok kívül egy olyan részetek, egy olyan erő mögöttetek, aki tulajdonképpen egy hatalmas nagy energia, amiben igazából megtapasztalhatjátok önmagatokat - ami nem más, mint a szellemetek - akkor képesek lennétek azt is belátni, hogy a szellemi létezésetek az egyik legfontosabb részetek.
A szellemi létezésben testesül meg mindaz, amit életeken át hordoztál magadban és a szellemi létezésben testesül meg mindaz, amit idelenn a földi világban képviselned kellene.
A szellemed próbálja terelni az utadat, próbálja irányítani az életedet, és próbál olyan élethelyzeteket teremteni neked, amiben hatalmasat fejlődhetsz és ezáltal ő is egy magasabb szeretetrezgésre tud lépni.
Ez a szellemi fejlődés elakadt a földi világotokban.
A szellemeitek fájdalmasan sírnak és szinte sokszor jajveszékelnek azért, mert képtelenek terelni benneteket, képtelenek utat mutatni nektek, és képtelenek arra, hogy ez a hatalmas nagy energia (vagyis a szellemetek) megmutassa nektek mi az igazi szeretet.
Nem tudjátok megélni önmagatokat, és ezáltal, hogy az anyagi javakba és a fizikális világba menekültök, saját korlátaitok zárnak be benneteket.
Ezáltal nem tudjátok megteremteni szellemeitek tisztulását sem.
A szellemetek azért született le, hogy elérjen egy olyan fejlődési szint végére, ahol már nem kell tovább élnie, leszületnie, fizikai testet ölteni, csupán hatalmas nagy szeretetrezgésként tud odafönn funkcionálni az égi világban, s ez által őrangyali, angyali, arkangyali szerepet betölteni, mások segítőivé válni.
De ti képtelenek vagytok fejlődni.
Nagyon sok ember, aki leszületik ide a földi világotokba, csak azért jön, hogy fizikális javait mentse magának, vagy családtagjainak, s ettől kezdve megszűnik minden más érzés benne.
Megszűnik az a hatalmas nagy vágy, vágyakozás arra, hogy ő egy más rezgésszinten működjön.
A szellem pedig nem felejt és tudja, hogy odafönn mit tervezett magának.
Tudja, hogy ez a hatalmas nagy cél, amit el kéne itt érnie a földi világban, a fizikai test által nem tud megvalósulni most már.
Fizikai testetek gátatok lett és akadály abban, hogy megtapasztalhassátok a legmagasabb szintű szeretetrezgést.
Ettől kezdve a fizikai testetek feleslegessé válik egy idő után és ezáltal, hogy a fizikai test megsemmisül, a szellemetek sokkal szabadabban, tisztábban, őszintében tud majd élni és fejlődni.
De ahhoz, hogy megteremtődjön bennetek az a realitás, hogy igazából a szellemetek az, aki elsődlegesen leszületik és fejlődni akar, ahhoz túl kell látnotok önmagatok földi korlátain, túl kell látni önmagatok belső bezárt világán és látni kell azt, hogy igazából nem ez az elsődleges célotok a leszületés pillanatában, hogy anyagi javakat, fizikális javakat, kocsit, autókat, házat, bármit - mondhatnánk, ami fizikális megteremtés folyamata által jön létre - hozzatok és halmozzatok föl magatoknak. Nem ez a fő cél.
A fő cél a szeretet megtapasztalása és az, hogy a szellemetek tovább tudjon fejlődni.
De azáltal, hogy ezt jó párszor megtagadtátok és nem tudtátok elérni azt, hogy a szellemeteket segítsétek és a szellemetek tovább tudjon lépni egy olyan szeretetrezgésre, ami neki megfelelő, ezáltal a fizikai test megszűnik létezni.
Ezáltal a földi világ és civilizáció bezáródik, megszűnik körülöttetek és ettől kezdve a földi világ, mint létező forrás megszűnik számotokra.
Köszönöm.

Jézus vagyok.
Szeretettel köszöntök mindenkit, aki hallgat, néz és lát minket most, mert szeretnék elmesélni nektek egy olyan történetet, amiben én vagyok benn, amiben az én szeretetem testesült meg és amiben én is elbuktam.
Volt bennem egy olyan érzés, egy olyan erő, amikor leszülettem ide a földi világba, hogy képes leszek megteremteni az emberek szívében a tisztaságot, képes leszek kinyitni a szívüket önmaguk irányába és minden ember felé itt a földi világban.
Hitem erős volt és megvolt minden képességem ahhoz, hogy megteremtsem az emberek szívében azt a harmóniát és szeretetet, amit igazából odafent megéltek.
Képesek lennétek és lettetek volna arra, hogy megteremtsétek ezt önmagatokban és én azt hittem, hogy segítek nektek azáltal, hogy leszületek és tanítalak benneteket a tisztaságra, becsületre, harmóniára, szeretetre.
Mindazokat az erényeket szerettem volna megtanítani, amit odafönn az égi világban képviseltetek, és amit én idelenn megpróbáltam nektek átadni.
De oly sok viszontagság, fáradtság és szomorúság övezte hétköznapjaitokat, hogy képtelenek voltatok befogadni azokat az energiákat, amiket én képviseltem.
Képtelenek voltatok magatokat átadni azoknak az érzéseknek, amiket én próbáltam ösztönözni felétek és én próbáltam impulzusokban átadni nektek.
Nem tudtátok megérteni, hogy miért jöttem le.
Nem tudtátok és nem tudjátok mind a mai napig felfogni, hogy mi volt a célom ezzel.
Azt mondjátok, hogy megváltó voltam és azt mondjátok, hogy azért kellett leszületnem, hogy a földi világ szomorúságát elvigyem és minden fájdalmat elvigyek innen a földi világból.
Én nem ezért jöttem. Én azért születtem le, hogy megteremtsem a szívetekben a harmóniát, a békét, és elindítsak már akkor bennetek egy olyan tisztulásra való törekvést, amitől jobbá válhat a világunk.
Amitől az emberek egymással szembenézve mosolyognak, és azt mondják, hogy kiegyensúlyozott és boldog életet tudnak élni.
Amitől azt mondják az emberek egymásra nézve, hogy elfogadlak úgy, ahogy vagy és nem szeretném, ha más lennél, mert így vagy értékes nekem.
Odaföntről, amikor leszülettem, úgy éreztem, minden erőm, minden hitem, minden energiám megvan ahhoz, hogy az egész földi világban megmozgassam azt a szeretetrezgést és szeretetenergiát, amit odafönn képviselek.
Az önmagunkban lévő változás ér a legtöbbet és az önmagunkban lévő elkeseredésbe menekülve lemondtak rólam.
Az emberek azt gondolták, hogy nem vagyok tiszta, az emberek azt gondolták, hogy tisztátlan energiákat képviselek, és nem tudom megteremteni a földön a harmóniát és a békét.
Nézzük csak meg!
Én elmentem innen a földi világból hatalmas kínszenvedés és viszontagságok között és megteremtődött egy olyan imaige rólam, egy olyan kép rólam, amiben igazából felmagasztaltok és azt mondták, hogy a tiszta, őszinte szeretetet képviseltem.
Imádkoztok értem és hozzám, imádkoztok Szűz Máriához, az égi világ minden arkangyalához azért, hogy képesek legyetek önmagatok életén változtatni és képesek legyetek önmagatokban megélni a szeretetet.
Az imádkozás már kevés.
Én, amikor leszülettem azt hittem, hogy megteremthetem nektek azt a lehetőséget, hogy imádkozás nélkül magatokban, tudati energiáitokat használva, egy olyan világot teremtsetek magatok körül, amiben megélhetitek azt a tisztaságot és őszinteséget, amit lehoztatok odaföntről.
Még egyszer ki kell mondanom, hogy nem hittem, hogy nem tudom beteljesíteni teljesen a küldetésemet.
Nem hittem, hogy képtelen leszek mindarra, amit odafönn elterveztem.
Én nem ezt terveztem.
Én szerettem volna megteremteni minden ember szívében a boldogságot és a harmóniát és a lehetőségét annak, hogy ezt önmagatok elérjétek.
És kérdem én, amikor elteltek már évszázadok, és több-több évszázad eltelt már azóta, mióta én és nagyon sok földi értékes energia elment innen a földi világotokból, mit tettetek magatokért?
Képesek voltatok-e fejlődni?
Képesek voltatok-e meglátni magatokban a szeretetet, a békét, a harmóniát?
Képesek voltatok-e változtatni saját sorsotokon?
Nagyon szomorúak vagyunk és szomorúsággal látom, hogy a válasz erre: nem.
Szomorúsággal látom, hogy nem tudjátok megélni önmagatokban a boldogságot, a szeretetet.
Szomorúsággal látom, hogy amit én képtelen voltam elindítani bennetek, az azóta sem változott.
Egy híres tanító mester, vagy egy-egy híres égi tanító leszületett közétek, hogy próbáljon nektek segíteni és átadni azokat az energiákat, amikre szükségetek lehet ahhoz, hogy elinduljon az a tisztulás bennetek, ami után meglátjátok azt a boldogságot, harmóniát az életetekben, ami igazából most láthatatlan számotokra, mert annyi korlát és annyi határ vesz körbe benneteket.
A fizikai korlátok azok, amikkel leszűkítitek saját magatok energiáit és képtelenek vagytok meglátni önmagatokat.
A fizikális világotokban nem tudtok érvényesülni.
A fizikum most már teher számotokra és a fizikumban nem tudtok kiteljesedni.
Én úgy döntöttem akkor, hogy elmegyek fiatalon innen a földi világból és úgy döntöttem akkor, hogy felvállalom a sok-sok emberi szomorúságot és fájdalmat elviszek magammal, hogy akkor még könnyebb legyen nektek.
Úgy döntöttem, hogy visszajövök hozzátok, vissza fogok térni egykor, mert kénytelen vagyok még egyszer leszületni azért, hogy ezt a sok-sok energiátlanságot most már kitöröljem a földi világból és megteremtsem a szívetekben úgy a békét, hogy akik képesek változtatni saját maguk életén és képesek meglátni önmagukat, azokban induljon el egy olyan hatalmas tisztulási folyamat, ami által megteremtődhet a lehetősége annak, hogy szellemi szinteken olyan magas rezgésszinteket elérnek, hogy egy új világ részeseivé válhatnak.
Én képes vagyok megteremteni azokat az energiákat, amikbe leszületek, képes vagyok megteremteni azokat az érzéseket, amikbe megfoganhatok és képes vagyok megteremteni azt a földi világot, amit igazából akkor képtelen voltam.
Az első leszületés pillanatában, amikor lejön ide a földi világba az emberi lény, megfogan és megteremtődik egy olyan érzés, hogy megváltja a világot.
Megteremtődik egy olyan érzés, hogy megtestesülök és beteljesítem azt, amit az égi világban képviseltem.
Megteremtődik egy olyan érzés, amiben megfogalmazódik az bennetek, hogy amit odafönn képviseltem, lehozom ide a földi világba és mindennel együtt képviselem ugyanúgy tovább.
De ez az érzés a földi világban szanaszét foszlik akkor, amikor nem tudjátok megélni önmagatokat, mert annyi energiátlanság vesz körbe és nem tudjátok megélni saját erőtöket és szereteteteket kihasználva ahhoz, hogy ezt az energiát megtapasztalhassátok.
Én akkor azt mondom, elbuktam egy kicsit… nem is kicsit Ildikó, elbuktam én akkor.
De most le fogok születni és megteremtem minden ember szívében azt a lehetőséget, ami által még erősebbé válhattok.
Le kell jönnöm azért, mert szükségetek van rám és le kell jönnöm azért, mert szükségem van arra, hogy az égi világot támogassam ez által.
Nem szeretnék mást mondani Ildikó, csak annyit, hogy nagyon szerettem emberként élni, nagyon szerettem élni és boldognak látni az embereket. Szerettem volna, ha minden eddigi élet, amit láttam a földi emberek által beteljesíteni, ugyanolyan boldogságban és vidámságban telt volna, mint az én jó pár gyerekkori évem.
De attól kezdve, amikor elindult bennem és inkább ellenem az az érzéketlenség és az a szeretetlenség, amit igazából ti saját magatokban nem tudtatok megélni, attól kezdve elkezdett szomorodni a szívem, elkezdett nehéz lenni a lelkem, elkezdett fájdalmas lenni a szellemem és úgy éreztem, hogy nincs helyem itt a földi világban.
Úgy éreztem, amit megtehetek, még megteszek értetek, s az utolsó pillanatokban is értetek könyörögve hagytam el a földi világotokat.
De most úgy érzem, hogy még erősebb vagyok és képes leszek arra, hogy megteremtsem újból mindazt, amit egykor nem tudtam.


Rafael Arkangyal jött el hozzátok.
Azért jöttem Ildikó, hogy gyógyítsam a szíveteket, a tiéteket, minden emberét, mert szükségetek van arra, hogy begyógyuljanak azok a sebek, amiket évezredek folyamán fölhalmoztatok.
Szükségetek van ránk és szükségetek van arra, hogy segítsünk nektek abban, hogy a tisztulásból ki tudjatok szállni úgy és végig tudjátok csinálni úgy, inkább úgy mondom, végig tudjátok csinálni úgy, hogy őszinteséggel, tisztasággal és becsülettel léptek ki belőle.
Nagyon nehéz folyamat vár rátok, mert ebben a folyamatban megnyitjuk a szíveiteket.
Megnyitjuk minden embernek a szívét és minden ember szívéből elő fog törni az a sok fájdalom, az a sok szomorúság, az a sok álmatlan éjszaka, amit előző életeitekben is megéltetek.
Mindaz a szomorúság fogja terhelni a szíveteket, lelketeket, szellemeteket, amit igazából eddig még nem éreztetek, hanem úgy éltetek meg, hogy elnyomtátok magatokba.
Ezek a mély érzések fognak előtörni bennetek és ez lesz a változás egyik legfőbb forrása, amit magatokon érezni fogok.
Ez lesz az a változás, amit bennetek elindítunk.
Azért mondtam el mindezt, hogy ne ijedjetek meg tőle, de tudnotok kell mégis, hogy a változás a ti javatokat szolgálja.
Tudnotok kell, hogy a változásban csak azt látjuk, hogy utána tisztán és őszintén tudtok élni és egy boldogabb új világ reményében tudjátok majd képviselni magatokat.
Az a remény, amit eddig tápláltatok az égi világgal szemben - az égi világ mellett inkább mondhatnám úgy - most itt a földi világotokban fog megvalósulni. De ehhez tisztának, őszintének kell lenni magatokkal szemben és kitisztultan kell látnotok magatok körül a világot.
De ehhez tisztának, őszintének kell lenni magatokkal szemben és kitisztultan kell látnotok magatok körül a világot.
Ez pedig az égi világ ígérete: hogy nem hagy cserben titeket.
De az is biztos, hogy tennetek kell magatokért.
Az is biztos, hogy ki kell állnotok olyan próbákat, fizikális próbákra gondolunk - egy-egy élethelyzetet, egy-egy konfliktust, egy-egy olyan előző életből behozott energiátlanságot - amin túl kell lennetek és meg kell teremtenetek magatokban így is a békét és harmóniát, hogy ezeket túlélve, szeretetben lássátok önmagatokat.
Ez a nehéz ebben a folyamatban, mert a sok harmóniátlanság, ami még tetőzötten fog eljönni bennetek, még nehezebb életfeladatok és élethelyzetek elé sodor benneteket, de aki ezekből ki tud lábalni, azokban elindulhat a remény arra, hogy képes lesz megteremteni a szívében a szeretetet, képes lesz megállni saját lábán úgy, hogy önmaga erejéből kitisztulva, megteremt egy olyan világot maga körül, amiben megélheti boldogságban önmagát.

Uriel Arkangyal van itt újra velünk.
Szeretne arról beszélni, hogy miért fontos az, hogy az emberek pozitívan gondolkodjanak és a pozitív érzések vegyék át a helyet és a szerepet a szívükben.
Az emberekben elindult egy olyan energia, amiből nem tudnak kiszabadulni, nem tudnak előle menekülni, mert ezt az energiát az égi világ indította el, s ebben az energiából nincs kiút, csak előre lehet menni, méghozzá a tisztulás útján.
Csak úgy lehet ebből kitisztulni, ha pozitív megerősítésekkel és belső erősítésekkel, akár mantrákkal és belső - akár fizikális, szellemi, tudati és lelki - megerősítésekkel tápláljuk a testünket, lelkünket, szellemünket.
Ez hogyan valósulhat meg?
Nagyon erős az égi világ tudati energiája, nagyon erős az égi világ által képviselt energia és ez legerősebben a tudatunkra hat nekünk is, mivel a tudatunkon keresztül vesszük fel a kapcsolatot az égi világgal.
A tudatunkon és a szellemünkön keresztül, de hogy könnyebben érthető legyen, a tudatunkra hat leginkább ez az energia és ettől kezdve, ha a tudatunkban félelemenergiák testesülnek meg és belső energiátlanság indul el, ettől kezdve sokkal hamarabb fog megtestesülni és fizikai valóságban megjelenni, mint eddig.
Ha valakinek félelmei vannak bizonyos dolgoktól, még erősebbé válnak ezek a félelmek.
Ha valakiben egy olyan energiátlanság indult el, amiből nem tudott igazából eddig kilépni - akár gyerekkorától, fóbiák vagy bármilyen berögződésekre gondolok – akkor még erősebben jönnek elő, és ezek, hogy még erősebben előjönnek, elindulhat bennünk egy fizikális elváltozás is.
A szellemünk fejlődni akar.
A szellemünk csak úgy tud fejlődni, ha letisztult.
Előző életeinkből hozott energiátlanságainkat mind-mind a szellemünk őrzi.
Ha szellemünk ebből tisztulni akar, csak úgy tudja megtenni, hogy fizikai testünkön keresztül próbálkozik.
Amikor a fizikai testünk nem bírja felvenni ezeket az energiákat, elindul egy energiátlanság bennünk.
Elindul bennünk egy olyan érzés, amiben megbetegítjük magunkat.
Mivel a szellemedet nem érzékeled, és nem tudod, hogy őbenne milyen energiátlanság lakozik, csak azt tudom neked mondani, hogy minden pozitív érzés, ami benned van, legyen előtérbe.
Minden pozitív energia, amit magadba szorítottál eddig, hívd ki magadból és próbáld erősíteni magadat nap, mint nap.
Nem szabad negatív érzésekre, élményekre gondolni, nem szabad tudati úton sem megteremteni semmilyen negatív projekciót magad körül, amiben halál, betegség, félelem lakozik.
Én azt kérem tőled, hogy próbálj pozitívan nézni a saját életedre, és még ha elindul ez az energia, vagyis ami már elindult felétek, s ez a tisztulási folyamat, akkor is próbáld magadat erősíteni, mert csak így tudod megkönnyíteni saját magad életét.
Csak így tudsz magadon segíteni, hogy kilábalj ebből a tisztulásból és minél hamarabb a boldogság útjára lépj.
Ha sikerül legyőznöd önmagad energiátlanságait, előző életedből hozott feladataidat, amit nem teljesítettél be és érzéseidet, akkor képes leszel boldogságban, harmóniában, sikerben, örömben élni.
Viszont ha nem, akkor a részeddé betegség, egyre több konfliktus, baleset és harmóniátlanság válik.
Erről nem beszélnénk most, mert nem szeretnénk még jobban megijeszteni benneteket. Csupán elég azt tudni, hogy tenni kell magatokért és tenni kell azért, hogy itt ebben a földi világban megélhessétek a tisztulás folyamatát úgy, hogy utána boldogabb, tisztább életet élhessetek.

Szűz Mária vagyok.
Azért jöttem el, hogy elbúcsúzzak azoktól, akik megnéznek minket.
Szeretnék nektek segíteni abban, hogy önmagatokra találjatok.
Ez a film azért született meg, hogy próbáljuk kinyitni a szemeteket, próbáljuk megértetni veletek, hogy ez a világ nem arról szól, amit most éltek.
Ebben a világban nem csak azt kell megélnetek, ami itt zajlik magatok körül most, hanem látnotok kell egy kicsit távolabbra is. Tovább kell néznetek és elgondolkodni azon, hogy földi életemben nem az lehet a fontos, hogy mit gyűjtök, és mit harácsolok össze, hanem a szívnek a szeretete és azt, hogy tisztán meg tudom-e élni önmagamat és másokat.
A földi világotokban hatalmas energiátlanságok indultak el és most szeretnénk, ha ezeket az energiátlanságokat rendbe tennénk a fejetekben és szeretnénk, ha ezeket az energiátlanságokat energiákká változtatva, megteremtenénk nektek a lehetőséget arra, hogy egy új világ részeseivé legyetek.
Mi nem ígérünk nektek semmit.
Mi azt mondjuk, hogy a folyamat elindult.
Az energiák elindultak, nem most, de a mostani hetekben és hónapokban még erőteljesebben és az elkövetkezendő évben pedig még erősebb energiákat fogunk adni rátok.
Hatalmas szomorúságok, fájdalmak lesznek az életetekben, amiben igazából a tisztulási folyamatotokat kell megélni.
Azok, akiknek már ezt előbb elindítottuk, azok már a következő évben boldogságban élhetnek, de nagyon kevés kiválasztott ember az, akik ezt meg tudják élni.
De kérünk titeket, hogy nektek is legyen kitartásotok…
De szeretném azt is elmondani nektek, hogy mindaz az energia, ami már elindult bennetek, visszafordíthatatlan.
Szeretném, ha tudnátok azt is, hogy ezek az energiák hatalmas változásokat indítanak el az életetekben és hatalmas érzéseket nyitnak meg majd bennetek.
Hatalmas erőket fognak megmozgatni körülöttetek és hatalmas univerzális energiákat tudtok majd ezáltal befogadni.
Szükségetek van arra, hogy ez az univerzális energia a földi világotokban megjelenjen.
Szükségetek van arra, hogy ez az univerzális energia a földi világot körbevegye, és ezáltal megteremtődjön a béke és a harmónia szigete.
Egy olyan új világ teremtődhet meg ezáltal, amiben mindenki boldogságban és harmóniában élhet.
De ez nem itt, a földi világotoktól messze, egy hatalmas szellemi világban fog létrejönni, ahol tulajdonképpen folytathatjátok eddigi életeteket csak más formában.
Ez az, ami igazából egy új világ reményét adja nektek.
De ez az, ami elszomoríthat benneteket, mert a földi világotokban megteremtődött már az energiátlanság, amiről nem is tudtatok, mert benne éltetek.
Nem éreztétek, mert részesei voltatok és ettől kezdve nem is voltatok képesek változtatni rajta.
Mi próbáltunk segíteni nektek, de nem tudtuk belőletek olyan erővel kihúzni ezeket a fájdalmakat és energiátlanságokat, ami által változhatna ez a földi világ.
De most itt az ideje, hogy segítsetek magatokon, segítsetek rajtunk és segítsétek annak a világnak a létrejöttét, amiben egykor majd boldogok és őszinték, tiszták lesztek.
Én most arra kérlek titeket, hogy nézzetek szembe önmagatokkal és lássátok meg azt akik vagytok.
Mi nem fogunk mást tenni, csak ott állni mellettetek és segíteni titeket, és nem fogunk mást tenni mint erőt adni nektek ahhoz, hogy képesek legyetek ezt végigcsinálni.
Ne ijedjetek meg a változásoktól az életetekben, ne ijedjetek meg attól, ha másképp kell élnetek, mint eddig, mert ezek az energiák mind azt szolgálják, hogy a szellemed fejlődjön.
Mind azt szolgálják, hogy egy magasabb szeretetrezgésre tudjál lépni.
Én csak annyit tudok mondani ezekkel a változásokkal kapcsolatban, hogy meg kell élnetek.
Annyit tudok mondani, hogy legyetek erősek, és hogy próbáljatok kitartóak lenni, mert nem fog rajtatok múlni az, hogy mi lesz a változásnak a vége.
Csupán az múlik rajtatok, hogy hogyan élitek meg.
A változást elindítottuk.
Tehát ettől kezdve így vagy úgy, mindenképp bekövetkezik az életedben a változás, ha eddig nem úgy éltél, ahogy kellett volna, nem tudtál őszinte és tiszta lenni önmagaddal, és nem csak ebben az életedben, hanem előző életeidben is.
Ne ijedj meg attól sem, ha azt gondolod, hogy korábbi életeidben megélt dolgaidat miért most kell megélned újból és revansot miért most kell szolgáltatni erre ebben az életben.
De mi azt mondjuk neked, hogy mi csak így tudunk kitisztítani, csak így tudsz elindulni a tisztulás útján.
Én azért jöttem most el, hogy próbáljalak biztatni titeket, hogy próbáljak esélyt adni nektek arra, hogy önmagatok lehessetek, és hogy itt a földi világban meg tudjátok élni mindazt az igazságot, becsületet, tisztaságot, őszinteséget, amit odafönn is megéltetek.
Nem szeretnék sokat beszélni, csak azt szeretném kérni tőletek, hogy legyen hitetek, legyen magatokban erő, kitartás és bizodalom az égi világgal szemben, hogy soha nem hagy cserben bennetek és soha nem engedi el a kezeteket.
Nem tudok mást mondani, csak azt, hogy szeretlek titeket és szeretném, ha minden ember szívében elindulna a boldogságra való törekvés, minden ember szívében elindulna egy vágy arra, hogy ő is szeretne egy olyan világ részese lenni és részesévé válni, amiben csak a szeretet, a tisztaság, a becsület, a harmónia és az összetartás a legfontosabb. Köszönöm.
Szűz Mária

Isten
Egy univerzális erőhatásnak vagytok kitéve.
Ez az erő egy olyan centrifugális erőhatás a Földetekre, melyben megszűnik tér és időbeliség, s együttes vonzás törvénye alapján megszűnik létezni a Föld, mind bolygó.
Energiamező, ami körbevesz benneteket, s olyan hatással van a Föld létezésére, hogy felgyorsít teret és időt, megszünteti a különbséget, minden eddigi határt elmos, s megszüntet minden emberi létformát.
Eddigi tapasztalataink szerint a földi civilizáció több millió éve létezik, de ezúttal olyan erős ez a centrifugális hatás, hogy képtelenek lesztek felvállalni az idő gyorsulás-kitérés különbségéből eredő változásokat, s így képtelenek lesztek haladni az idővel.
Megszűnik tudat és tudatnélküli létezési energiáitokban megszűnik test, s megteremtődik egy olyan ellenpólus a földi világon kívül, ami mindezt végleg megsemmisíti.

Energiamezőtök egyre erősebben kezdi táplálni ezt a pólust, s egyre erősebben kezd emelkedni ezáltal a földi rezgésszint.
Megterhelődik fizikai test, lélek, s szellemeitekben elindul a felsőbb rezgések irányába való törekvés.
Elindul egy olyan folyamat, amiben nincs megállás, mert a tér és időnélküliség eltávolít egymástól mindent, ami bennetek van, s elenged mindent, ami az univerzális energiához kötött.
Ez lesz a végső állomása a „kiteljesedésnek”, mert képtelenek lesztek utatokon maradni anélkül, hogy megtörténjen bennetek a változás, képtelenek lesztek kitartani anélkül, hogy elengedjétek a múltatokat.
Megteremtődik a lehetősége annak, hogy saját energiáitokat hasznosítva utat törjetek az univerzum felsőbb szintjeiben azáltal, hogy megismeritek Önnön energiáitok határait.
Nem vagytok képesek tovább látni magatokon, s ezáltal nem vagytok képesek arra, hogy meglássátok mindazt, ami éppen zajlik körülöttetek.
Elérkezett az idő, hogy tisztában legyetek mindazzal, amiben éltek, tisztában legyetek valódiságotok eredendőjével.
Teremtő energiátok megsokszorozódik, s képesek lesztek pillanatok alatt testiség nélkül is teremteni magatokban és magatok körül.
Kellemetlen változásokat indíthattok el magatokban és magatok körül, de ugyanilyen kellemes érzéseket és változásokat is meg lehet indítani.
Képesnek kell lennetek arra, hogy megismerjétek mindazt, amik vagytok, hogy tovább tudjatok fejlődni egy magasabb rezgést el tudjatok úgy érni, hogy mindenféle külső segítség nélkül saját energiáitokat hasznosítva juttok egyre magasabbra.
Erőtlenségetek abból fakad, hogy mindeddig képtelenek voltatok mindezt felvállalni, s szembenézni Önnön energiátlanságaitokkal, de most kénytelenek lesztek felvállalni azokat a helyzeteket, amikben egy magasabb szintű fejlődés érdekében vesztek részt.
Energiáitok megsokszorozódhatnak egy-egy ilyen tisztulás után, s képesek lesztek még további tisztulási folyamatokat beindítani magatokban.
Generátorként fogtok működni magatok, s mások életében, generátorként fogtok élni önmagatok, s mások valóságában.
Szeretetben, harmóniában megélni mindezt nagyon nehéz, de aki képes megteremteni saját belső harmóniáját mindezek mellett, az képes lesz megállni a helyét is ebben az „elfajult” világban.
Képesnek kell lennetek megteremteni azt az erőt magatokban, hogy ismét talpra állva újabb és újabb csodákat élhessetek meg, s képesnek kell lenni arra, hogy ismét isteni ragyogásotok fényében lássatok minket, s földi világotokat.
Nem tudunk másképpen segíteni rajtatok, csak kemény szavakkal, mert nem nyílt fel a szemetek eddig, s nem tudtatok megteremteni magatokban mindeddig annyi energiát, hogy ez elinduljon bennetek, de már itt az idő, nincs tovább, mert szükség van arra, hogy tiszta, igaz, hű érzésekkel tápláltassatok önmagatok és mások irányában.
Kellemetlenségeitekben csakis magatokra számíthattok, s arra, hogy képesek vagytok megélni, s túllépni azon, amit éltetek egykor, s arra, hogy meg tudjátok teremteni magatokban az erőt, hogy túl egy földi korlátokkal teli gondolkodásmódon meglássátok a fényt önmagatok és mások életében.
Kérésem hozzátok csupán annyi, hogy legyetek hálásak magatoknak, s az univerzumnak, hogy esélyt kaptok a tisztulásra, hogy esélyt kaptok önmagatok megismerésére, s mindarra, amit oly sok évezreden át hordoztatok magatokban végre egyszer megszűnik, s csak a szeretet ereje vezet majd titeket.
Kell, hogy támogassunk benneteket, de csak tanácsokkal tudunk ellátni, s elmondani mi történik veletek, hogy ne ijedjetek meg, s hogy tudjátok, nem a „gonosz” áll mindezek hátterében, csupán egy olyan univerzális energia próbál nektek üzeneteket átadni, s ezáltal segíteni, aki bízik még abban, hogy az emberi „faj” képes lesz önmagán túllépve megtapasztalni az égi világi és a magasabb rendű szférák összetartó erejét.
Ezért készült ez a videó.


Belülről fakad egy vágy, egy olyan törekvés, amiben ott a külső világotok.
Belülről fakad egy olyan vágy, egy olyan törekvés, amiben megteremthetitek mindazt, amiért leszülettetek.
Ne higgyétek azt, hogy nem vagytok erősek, ne higgyétek azt, hogy kevés a hitetek, és ne higgyétek azt, hogy képtelenek vagytok megteremteni mindezt, amiről beszéltünk nektek.
Mi azt szeretnénk, ha erőt vennétek magatokon és látnátok önmagatokban az erőt, látnátok önmagatokban azt az akaratot, amivel képesek lesztek továbblépni saját, önmagatok beszűkült világán és képesek lesztek megteremteni magatok körül egy olyan tudati energia által felhasznált érzésében egy olyan világot, amit tulajdonképpen meg szeretnétek élni.
Nem szabad azt hinnetek, hogy ez a világ rosszabb lehet.
A világotok csak jobb lehet akkor, ha kitisztultok és a világotok csak jobb lehet akkor, ha megszabadultok minden előző életbeli feszültségtől, viszálytól, érzéstől, viszontagságtól és letisztultan, önmagatokat megélve tudjátok kiteljesíteni azt a boldogságot, amit odafönn megéltetek.



Elérhetőség :
















Megjegyzések